Izvor: BSC Happy
10.03.2024 u 20:10
0

UŽIVO IZRAEL SPROVODI BIBLIJSKI ARMAGEDON U GAZI! Konačna borba odviće se u SVETOJ ZEMLJI „AKTUELNOSTI“ započinjemo RATOM U IZRAELU

Aktuelnosti – 746. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 156. dan RATA U IZRAELU

Branislav Ristivojević smatra da Netanjahuu odgovara rat, kako bi što duže ostao na vlasti

– Verujem da mu je rat pomogao da produži trajanje na funkciji. Njemu do neke mere odgovara. Da li produžava rat, kako bi produžio vlast, to je veliko pitanje. Da li će moći doveka tako? Verovatno ne. Izrael je u većoj meri demokratska država nego sve oko njega. Nedostaci obaveštajnih službi, mislim da se taj mit raspao kao prah i pepeo – istakao je Ristivojević.

Aleksandar Šešelj kaže da je na stanju genocid

– Oni smatraju da imaju misiju ostvarivanja svoje jevrejske države. Koriste se porukama iz Starog zaveta, da svi narodi koji su protiv Boga, treba da nestanu. Čine genocid u Gazi i smatraju sa su božji narod kojem je sve dozvoljeno – rekao je Šešelj.

Bojan Dimitrijević smatra da je otpor Americi sve veći i da se takvoj imperiji bliži kraj

– Huti sa malo sredstava prave veliki štetu Amerikancima. Dešava se ono što je brazilski analitičar napisao u tekstu, u kome je rekao da se front različitih vrsta otpora Americi širi po celom svetu. Zaključak je da se otpor globalnog juga sve više širi, a da je neefikasnost Amerike i Izraela sve veća – zaključuje Dimitrijević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter