Izvor: BSC Happy
09.03.2024 u 20:00
0

GOST „AKTUELNOSTI“ ZAPALIO REGION IZJAVOM ORBAN je DODIK sa doktoratom POLITIČKE FILOZOFIJE sa OKSFORDA

Večerašnje "Aktuelnosti" započinjemo temom sastanka Donalda Trampa i Viktora Orbana.

Aktuelnosti – 745. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 155. dan RATA U IZRAELU

Dragoslav Bokan je uporedio Viktora Orbana i Milorada Dodika 

– Orban je Milorad Dodik sa doktoratom političke filozofije sa Oksforda. On ima vrstu obrazovanjam potrebnu diplomu. Obojica su nacionalisti, obojicu je Zapad voleo na početku. Imamo tu kozačku politiku smejanja direktno sultanu. Orbana pamtimo u istorji EU kada je bacio njenu zastavu kroz prozor svoje kancelarije. On je bio Sorošev stipendista, tada je prekinuo te veze – kaže Bokan.

Vladan Glišić smatra da je „duboka država“ spremna da likvidira Trampa, kako ne bi pobedio 

– Napravio je dosta grešaka – dozolio je da mu duboka država instalira ljude koji su radili protiv njega. Sama pobeda njegova će biti veliki zemljotres. Uradiće sve da ne pobedi, čak i da ga fizički likvidiraju. Ono što je on preživeo, govori o tome da bez čišćenja Augijevih štala u Vašingtonu neće moći da radi – ističe Glišić.

Milan Jolović je stava da Tramp „manje zlo“ od ostalih

– Ovaj govor je u sklopu predizborne kampanje. Kao Dodik koji ode kod Putina da pokaže da postoje Srbi na Balkanu koji se ne boje te atlantske unije. Nisam veliki optimista da će nešto biti bolje. Kao što je Bil Klinton pobedio na izborima zbog unutrašnje politike, a kada dolazi na vlast kreće u širenje Amerike. Bilo koji predsednik da dođe na vlast, obistiniće američke ciljeve. Imperijalni položaj neće poremetiti – zaključuje Jolović.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter