Izvor: BSC Happy
08.03.2024 u 20:01
0

„AKTUELNOSTI“ I VEČERAS RAZOTKRIVAJU ZAVERE PROTIV ČOVEČANSTVA Najveći proizvođač NOVIH VAKCINA je VLASNIK FEJSBUKA

Aktuelnosti – 745. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 154. dan RATA U IZRAELU

Slobodan Stojičević smatra da je američka administracija uništila srednji sloj, koji je stub društva

– Onaj koji sloj društva koji je najprogonjeniji je beli heteroseksualni muškarac. Oni koji najviše doprinose Americi. Stub društva su obespravili već decenijama i oni se povlače polako. Ostale društvene grupe mogu da preuzmu deo vlasti, ali neće preuzeti odgovornost za Ameriku – kaže Stojičević.


Saša Borojević je na komičan način odgovorio onima koji ja prozivaju da je antivakser

– Ja doživljam progon poslednjih 30 dana od neoliberalnih medija i televizija. Kažu da sam antivakser, a ja sam u stvari transvakser, osećam se da sam vakcinisan, a nisam. Naravno da i te kako znam da su vakcine spasile svet. Te kovid vakcine nose neki broje 439 i one su uspešno izlečile rak kože nekoliko pacijenata. Šta je problem? Iza tih vakcina stoji vlasnik Fejsbuka. Vakcine proIzvode oni koji nemaju veze sa medicinom – kaže Borojević.


Milan Vilić smatra da je Amerika zemlja dekadencije

– Mi smo ušli u vreme u kom se ne treba čuditi ničemu. Svaka ludost koja je moguća biće manifestovana u SAD. Mi se ovde bavimo u suštini sa ludacima. Pokušavamo da na jedan logički način sve sagledamo, ali normalnim ljudima to ne može da bude jasno – zajljučuje Vilić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter