Izvor: Happy BSC
07.03.2024 u 19:58
1

AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Festival u Sočiju dokazao da Rusija nije IZOLOVANA

Gosti večerašnje emisije su specijalista za bezbednost i terorizam Svetislav Lutovac, glavna urednica Sputnjika u Srbiji Ljubinka Milinčić i naučni savetnik Dragan Petrović

Završava se 744. dan specijalne vojne operacije u Ukrajini, a na nastupu Vladimira Putina na Svetskom omladinskom festivalu u Sočiju je učestvovalo 20.000 učesnika što je glavna tema večerašnjeg izdanja „Aktuelnosti“.

Gosti večerašnje emisije su specijalista za bezbednost i terorizam Svetislav Lutovac, glavna urednica Sputnjika u Srbiji Ljubinka Milinčić i naučni savetnik Dragan Petrović.

Ljubina Milinčić je naglasila da Rusija nije izolovana zemlja.

– Taj svet odavno nije sa Amerikom i Putin, Kina i BRIKS ne mogu da ga otmu, on želi da bude sa njima. U tzv. „izolovanoj zemlji“ kako nazivaju Rusiju pokazalo se kakva je atmosfera bila na Svetskom omladinskom festivalu, on je okupio 20.000 ljudi – rekla je Milinčić.

Naučni savetnik Dragan Petrović je naglasio da je Rusija velika supersila koja je ekvivalent SAD.

– Rusija se ne može umom pojmiti jer zemlja koja je 50 puta veća teritorijalno od Ujedinjene Nemačke, imaju 50 odsto rezervi, gasa i nafte, zaista je jedna supersila koja je ekvivalent SAD u nuklearnom naoružanju. U epohi kolonijalizma su držale impresivne kolonije to se zadržalo sve do druge polovine 60-ih godina 20. veka. Putin je asocirao da zapravo Zapadne sile sem Amerike nemaju resurse i faktički njihove industrije počivaju na resursima čija je vodeća Rusija. Bez ruskih resursa mnoge kompanije ne mogu da funkcionišu, kao Nemačka na primer – rekao je Petrović.

Specijalista za bezbednost i terorizam Svetislav Lutovac otkrio je da je jasno da Sjedinjenim Američkim Državama upravlja duboka država.

– Amerikom upravlja Džozef Bajden koji nije sposoban da na taj način upravlja državom, njima upravlja duboka država. Ko god da dođe na mesto sledećeg predsednika neće promeniti globalnu politiku SAD. Bajden ne može doći do tog nivoa da upotrebi nuklearno oružje bez neke sugestije duboke države. Mislim da je ovo sada put iz kog Bajden nikako ne može izaći kao pobednik. Ovo je u korist Donalda Trampa – rekao je Lutovac.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Festival u Sočiju dokazao da Rusija nije IZOLOVANA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter