Izvor: BSC happy portal
02.02.2024 u 22:11
1

MARIJA ZAHAROVA ZA KULTNU EMISIJU „AKTUELNOSTI“: Mi smo poštovali suverenitet Ukrajine, njene granice u trenutku kada se odvojila od Sovjetskog saveza

Na početku emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji govorila je putem video-linka Marija Zaharova -portparolka ruskog Ministarstva inostranih poslova, koja je tokom medijskog istupanja odgovorila na pitanje – Da li će se nastaviti oslobađanje novih teritorija Ukrajine i u kojoj meri?

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Marija Zaharova je dala istorijski osvrt na ono što se zbivalo nakon raspada Sovjetskog saveza

„To nije pitanje proširenja teritorije, vama je jasno da smo mi najkrupnija zemlja, jedna šestina cele planete. Nije bilo takvog pitanja za razmatranje, čak ni u kontekstu Krima do 2014. godine. Nije bilo ni naučne konferencije. Mi smo poštovali suverenitet Ukrajine, njene granice u trenutku kada se odvojila od Sovjetskog saveza. To je bilo uneto u dokumenta, i bilo je u kontekstu našim diplomatskih kontakata. Ni na kom nivou nismo podizali to pitanje. Sve je krenulo kada su počele provokativne akcije koje su bile usmerene na smenjivanje režima u Ukrajini, da bi se stvorila antiruska baza. Radi se o političkom aspektu i razmeštanju oružja, pretvaranju postojećih baza u baze NATO – a“ – bila je jasna Zaharova. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MARIJA ZAHAROVA ZA KULTNU EMISIJU „AKTUELNOSTI“: Mi smo poštovali suverenitet Ukrajine, njene granice u trenutku kada se odvojila od Sovjetskog saveza”

  1. Jasno je da ubrzanim prijemom u NATO skandinavskih drzava, isto je pokusaj bio sa Ukrainom, posebno Krimom, da se NATO agresivnim nastojanjem, pozicionira, da na tim teritorijama instalira infrastrukruru, da moze da u nekoj perspektivi izvrsi jak prodor sa juga i sa severa a u centralnom delu vec ima takvu platformu, te izvrsi udare na Rusiju, odsece pristup Kavkazu ,potisne je sa juga, dokle iz centralne Evrope i sa severa izvrsi desant na Moskvu. To je i Hitlerov plan bio, i vidimo da se istorija ponavlja. Ali vidimo da su i Rusi naucili puno toga, pa ne cekaju neprijatelja u svojoj kuci.

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter