Izvor: BSC happy portal
02.02.2024 u 20:18
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Marija Zaharova je dala istorijski osvrt na ono što se zbivalo nakon raspada Sovjetskog saveza

Emisija „Aktulenosti svake“ večeri, prati i analizira iz najrazličitijih uglova, sva svetska dešavanja. Analizira kako se ta previranja prelivaju na celokupnu globalno političku situaciju. Primarni fokus emisije su ratišta koja se iz dana u dan rasplamsavaju na različitim meridijanima.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Marija Zaharova je dala istorijski osvrt na ono što se zbivalo nakon raspada Sovjetskog saveza

Večerašnji gosti Mladen Obradović – „Srbi za Ruse“, Goran Šarić – istoričar, Dragan Krsmanović – pukovnik osvrnuli na sve goruće tematike koje okupiraju svet.

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da rešavanje pitanja Kosova i Metohije pre svega zavisi od stava naroda i rukovodstva Srbije i da ne bi trebalo prepustiti Zapadu da sam odlučuje o tome.

Sergej Šojgu ističe da su ukrajinske oružane snage u januaru imale 23 hiljade ubijenih i ranjenih, kao i više od 3 hiljade jedinica različitog naoružanja, uključujući tenkove Leopard, američka borbena vozila pešadije Bredli, lansere Patriot i HIMARS.

  • Marija Zaharova je dala istorijski osvrt na ono što se zbivalo nakon raspada Sovjetskog saveza, kada je u tim ranim devedesetim godinama Rusija bila prinuđena da prihvati novu stvarnosti. Rusija je poštovala sve sporazume i suverenitet Ukrajine, nikada nije dovodila u pitanje čak ni povratak Krima. Rusija je zemlja koja poštuje međunarodne ugovore. Nedavno je čelnica ukrajinskog režima, ministarka za ljudska prava izjavila je da u Ukrajini ne postoje ruske nacionalne manjine, postoje Rumuni, Mađari, ali Rusa nema, to je paradoks  – istakao je Obradović, a potom je svoj sud dao i pukovnik koji se osvrnuo na stanje na frontu.

 

  •  Nemamo detaljan  uvid u planove jedne i druge strane, ali od dostupnih podataka sve veći je trend da je ruska pobeda neminovna. Tu ne može biti nikakve dileme, to se znalo od prvog dana, samo koje snage će se i kojoj dinamikom upotrebiti – stvar je njihove procene. Nemoguće je novčanim sredstvima bez uključivanja u rat obezbediti Ukrajini neku vrstu relativnu pobedu. Nemoguće je pobediti Rusiju. 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter