Izvor: KURIR/BLIC
23.04.2023 u 16:00
0

AMERIČKI MEDIJI PIŠU O BRENI I BOBI ŽIVOJINOVIĆU! IŠČAČKALI vezu tenisera i pokojne LEDI DI, ali i da prodaju VILU U MAJAMIJU!

Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena, prenose američki mediji, prodaju vilu na obali u Majamiju za 16,9 miliona dolara.

Portal „New York post“ navodi da bivši teniski as, koji je ranije tvrdio da je imao vezu sa princezom Dajanom krajem 80-ih dok je još bila udata za princa Čarlsa, prodaje luksuznu nekretninu.

Živojinović i njegova supruga Lepa Brena kupili su vilu 2012. godine. Kuća je sagrađena 1950. godine i nalazi se na samoj obali mora. Vila u dvorištu ima i bazen, a u unutrašnjosti se nalaze dva kupatila, kuhinja, trpezarija i sve je ispunjeno stilskim nameštajem.

Oko njihove vile nalazi se mnoštvo luksuznih kuća koje su u vlasništvu javnih ličnosti. Ova luksuzna nekretnima ima 400 kvadrata, a procenjuje se da mesečno održavanje ovakvog imanja košta 2.000 dolara.

Inače, Lepa Brena je koristila svaku priliku da otputuje u Majami gde je punila baterije za nove radne poduhvate.

Ledi Di muvala Bobu

Kurir je prvi posao o vezi između srpskog teniskog asa i princeze Dajane. Ledi Di je 80-ih muvala Bobu iako je tad bila u braku s princom Čarlsom, a on s nevenčanom suprugom Zoricom.

Često je dolazila na njegove mečeve, pratila ga s običnih tribina iako su članovi kraljevske porodice imali VIP ložu samo da bi mu bila što bliže. Upoznali su se 1987, o čemu svedoči fotografija do koje je došao Kurir, a na kojoj Ledi Di pozira s Bobom i njegovim najstarijim sinom Filipom. Tada je Živojinović prokomentarisao o Lejdi Dajani.

– Pohvalila mu servis- A dobro, nećemo o tome (smeh). Ne želim sad da pričam o tome jer ona nije više s nama. Velika je stvar kada na meč dođe da te bodri neko poput nje. Jer se nije dešavalo da neko iz kraljevske porodice navija za tebe s tribina – bio je tajnovit Boba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter