Izvor: BSC HAPPY
19.07.2023 u 14:01
0

DIGLA SVE NA NOGE! ANA BEKUTA u svom stilu…

Spektakularni koncert u Kraljevu

Ana Bekuta je u subotu dana napravila spektakularan koncert u Kraljevu!

Ekipa naših reportera je bila na licu mesta, kako bismo ispratili šta se dešava na Trgu srpskih ratnika te večeri. Pored programa za decu, trubača i sportskih igara, u ovom gradu je bilo mesta i za dobru zabavu. Na glavnoj bini je u subotu zapevala čuvena pevačica narodne muzike Ana Bekuta!

Publika je od samog početka u glas pevala njene najveće hitove, a na oduševljenje svih, Bekuta je bila dobro raspoložena, te je samim izlaskom na binu napravila atmosferu za pamćenje! Bekuta je za ovaj nastup odabrala dugu letnju haljinu, a svima je za oko zapala i crvena boja ruža, kojim je upotpunila svoj izgled za ovaj koncert.

Happy televizija

Velika gužva je bila i na koncertu Rade Manojlović, koja je nastupila dan posle Ane Bekute. Pored njih dve, u Kraljevu su pre nekoliko dana pevali i Crvena Jabuka, Partibrejkersi…

TRNOVIT PUT DO USPEHA! Ana Bekuta progovorila o ranom detinjstvu, otkrila da nikada NIJE maštala da bude pevačica, evo zašto!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter