Izvor: BSC HAPPY
19.07.2023 u 14:15
0

ZAVIRITE U NAJLUKSUZNIJU GASTARBAJTERSKU KUĆU! Bekuta i Ljuba Aličić pevali na veselju, A U KUĆI SMO ZATEKLI… (FOTO & VIDEO)

Ekipa emisije "Svadba od milion evra" posetila je velelepno imanje domaćina koji nije žalio novac za svadbeno veselje svog sina Stefana.

Gazda Bole nam je otvorio vrata svog doma i pokazao gde on i njegova porodica najviše vole da provode vreme. Velika gastarbajterska građevina u okolini Šapca, nikoga ne
ostavlja ravnodušnim. Kuća se prostire na velikoj kvadraturi, a u dvorištu se nalazi veliki bazen, fontana, kao i roštilj.

DJ KOKSI

Tokom letnjih dana, kada se porodica odmara od napornog rada u Beču, okupljanje je upravo u dvorištu velelepne vile u mestu Sinošević. Gazda Bole kaže da se za te trenutke živi.
Domaćin je našu ekipu sproveo i kroz unutrašnjost vile, kojom dominira bela boja – od garniture, preko trpezarije…

DJ KOKSI

Na svadbi njegovog sina Stefana su zapevali Ana Bekuta, Ljuba Aličić, Kazanova, Emir Habibović i mnogi drugi! Na ovom veselju je svirao i orkestar Borka Radivojevića, a domaćini i gosti nisu štedeli novac!

DJ KOKSI

GALA VLAŠKA SVADBA U CG OD MILION EVRA SAMO NA HAPPY TV: Brena pevala za 50.000, a Sloba za 20.000 evra – NEZAPAMĆEN PROVOD (FOTO)

Happy televizija

Zavirite u najluksuzniju gastarbajtersku vilu u Srbiji i pogledajte sve detalje svadbe na kojoj su pevali Ljuba Aličić i Ana Bekuta na sledećem linku:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter