Izvor: happybsc
08.05.2024 u 15:59
0

PRIMIO MITO OD ČAK MILION RUBALJA: Zaplenjeni svi računi i nekretnine ŠOJGUOVOG zamenika Ivanova

Zamenik ministra odbrane Rusije Timur Ivanov optužen je da je primio mito od milijardu rubalja, rekao je danas njegov advokat Murad Musaev.

Musaev je za agenciju RIA Novosti rekao da se optužba svodi na to da je Ivanov pružao pomoć izvođačkim firmama Ministarstva odbrane, u zamenu za šta je, prema istražiteljima, dobijao popravke i građevinske radove.

SRČKA ZA SRČKOM, UKRAJINI NEMA REANIMACIJE: RUSI oslobodili još 2 naselja, „KINDŽALI“ odradili svoj posao

„Stvar je u tome da su navodno izvođači besplatno gradili objekte za Ivanova, što nije tačno, a reč je o iznosu od oko milijardu rubalja“, rekao je advokat.

Musaev je potvrdio informaciju da je Ivanov privremeno smenjen sa funkcije.

Ivanov, koji je 2016. imenovan za zamenika ministra odbrane i zadužen za vojno-građevinski kompleks, priveden je 23. aprila.

Istraga smatra da je počinio krivično delo kada je stupio u kontakt sa trećim licima radi primanja mita u posebno velikim razmerama, u vidu pružanja usluga prilikom obavljanja poslova za potrebe ministarstva.

Zaplenjeni su svi računi i nekretnine osumnjičenog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter