Izvor: Kurir
08.05.2024 u 09:54
0

„NAJEŽILA SAM SE, OVO JE POBEDNICA EVROVIZIJE 2024“: Mreže „IZGORELE“ zbog bajkovitog nastupa Teya Dore! „Ovo je SVETSKI!“ (FOTO)

Prvo polufinalno veče Evrovizije 2024 je održano, a Srbiju je pod rednim brojem 2 predstavljala Teya Dora sa pesmom „Ramonda“ i prva je prošla u finale.

Teya Dora je nastupom oduševila publiku u Malmeu, a nakon njenog nastupa usijale su se i društvene mreže. Tako su na „Tviteru“ obožavaoci Evrovizije ostavljali komentare u kojima nisu krili da ih je srpska predstavnica očarala.

Komšije Teya Dora je bila odlična„, „Teya Dora razbila! Ovo je svetski„, „Teya Dora je bila predivna. Doslovno sam se naježila koliko je divno to odradila“, nizali su se pozitivni komentari na ovoj društvenoj mreži.

Teya Dora
FOTO: PRINTSKRIN/TVITER

„Naježila sam se skroz“, „Teya Dora buduća pobednica Evrovizije“, nisu prestajali sa podrškom korisnici Tvitera.

Teya Dora
FOTO: PRINTSKRIN/TVITER

Podsetimo, otkako se pojavila na javnoj sceni, Teya Dora ne prestaje da intrigira javnost. Iako se o njenom životu malo zna, ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da Teya Dora ima 32 godine.

Naime, Teya Dorina pesma „Džanum“ postala je planetarni hit, a naša pevačica od tada ne prestaje da intrigira javnost. Iako se o njenom životu malo zna, ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da Teya Dora ima 32 godine.-

Fanovima je bilo teško da poveruju da je ona 1992. godište zbog toga što deluje znatno mlađe.

Prekinuto emitovanje na RTS1

Najveće muzičko takmičenje „Evrovizija 2024“ održava se u Malmeu u Švedskoj, gde se naša predstavnica Teya Dora predstavila sa pesmom „Ramonda“.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Srbija, Teya Dora
FOTO: PRINTSCREEN/RTS

Prenos je emitovan na kanalu RTS 1, ali je sada prebačen na RTS 2 zbog dolaska Si Đinpinga, predsednika Kine u Beograd.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter