Izvor: Alo.rs
30.11.2023 u 18:38
0

ANASTASIJA NE KRIJE KOLIKO JOJ NEDOSTAJE PORODICA: Objavila emotivnu fotografiju

Anastasija Ražnatović duže vreme živi u Španiji sa suprugom, a sada je pokazala koliko joj nedostaje porodica.

Cecina ćerka Anastasija Ražnatović već duže vreme živi u Španiji. Tačnije, ona je smeštena u Sevilji gde je kao profesionalni fudbaler angažovan njen suprug Nemanja Gudelj.

Tasa je odlučila i prelomila da će ubuduće živeti u Španiji, van Srbije iako su ovde svi njeni najmiliji. I sve do sada ona, barem ne javno, nije pokazivala da joj nedostaje porodica, a sada nam se učinilo da joj baš svi fale, posebno majka Ceca i brat Veljko.

ŠER BRUTALNO ISKRENA O STARENJU: „Živela sam predugo“

Naime, Anastasija je danas na svoj Instagram nalog okačila sliku majke Cece uz emotikon srca, a potom je objavila i fotografije sa starijim bratom Veljkom na kojima su najpre fotkani kao klinci, a potom je stavila i jednu kada su oboje odrasli.

Podsetimo, Anastasija je prošle nedelje na kratko bila kod majke u poseti kada j Gudelj imao obaveze sa reprezentacijom. Tom prilikom Tasa se videla i sa Veljkom, pa su zajedno proslavili što je snajka Bogdana ponovo trudna.

Tada je sa Anastasijom i Nemanjom iz vile izašao Veljko Ražanatović koji im je pomogao oko prtljaga i ispratio ih do aerodroma. Ceca nije silazila do ulaznih vrata, ili da izbegne gužvu ili prosto nije bila tu, ali ih je sigurno izljubila pred put. Iako se ne meša u Anastasijinu odluku da živi u Španiji, ne krije da joj često nedostaje u porodičnom domu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter