Izvor: fox news
30.11.2023 u 14:10
0

ŠER BRUTALNO ISKRENA O STARENJU: „Živela sam predugo“

Verovali ili ne Šer prolazi kroz  veoma teško razdoblje kada je starenje u pitanju. Iako mega zvezda ne može vratiti vreme nije srećan sa idejom da ima 77 godina. U nedavnom intervju kada je upitana od kada ona i godine nisu u prijateljkim odnosima, Šer je odgovorila“ Moju majku to nije bilo briga, ali ja mrzim, odgovorila je i dodala da njena majka Džordžija Holt koja je umrala u 96 godini prošlog decembra, govorila “ dala bih sve da ima 70 ponovo“ ali da sa njom to nije slučaj.

„SJAŠI VIŠE S MENE“: Karleuša ODBRUSILA kolegi, medijski rat se nastavlja

Šer je prevashodno imala problem da prihvati da je od objavljivanja njenog hita Biliv prošlo 25 godina.

To nije tako lepo OK, besna sam i ljuta, i to možete da navedete, uopšte nije lepo kada se stari. Kada je objavljen 1989 Biliv je izbio na prvo mesto Bilbordove liste i tu se zadržao čitavih sto nedelja. >S obzirom da njena karijera traje 60 godina upatana je da li planira da napiše memoare.

Teško jer sam predugo živela, i uradila toliko mnogo stvari, dodala je, i da to bi iskreno bilo kao čitava enciklpoedija.

Dobitnica Gremija komentarisla je ovo na promociji njenog novog božićnog albuma. Božić je inače njen 27 studijski album, i prvi koji je uradila u poslednjih deste godina. Njeni slavni prijatelji Sindi Loper, Stivi Vonder i Dareln Lav, bili su gosti na njemu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter