Izvor:
26.08.2023 u 10:10
2

BAJKOVITO IZNENAĐENJE U CRNOJ GORI: Sloboda Mićalović proslavila rođendan, ovome se nije nadala!

Popularna glumica Sloboda Mićalović je 42. rođendan proslavila u Crnoj Gori, gde trenutno provodi odmor.

Glumica je trenutke iznenađenja koje joj je priređeno podelila na Instagramu.

Instagram printscreen

Posebno emotivan momenat je bio kad su pred nju izneli posebno ukrašenu veliku tortu s prskalicama i svećicama, a glumica je ostala šokirana od iznenađenja.

Inače, Sloboda je na odmoru sa svojim ćerkama, Milom i Verom, koje ima s glumcem Vojinom Ćetkovićem, s kojim je dugo već u braku.

Glumica je nedavno podelila još jedan emotivan momenat s odmora, kada ju je na šetalištu snimila ćerka Mila, dok je glumica šetala u svilenoj roze haljini.

Inače, glumica Sloboda Mićalović potiče iz glumačke porodice. Iako je njenim ćerkama zanimljiva njena profesija, sebe ne vide u glumi.

„Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one kada odgledaju predstavu ili film, analiziraju sve to, ja se zbunim. Ja u tim godinama, iako mi je tata bio glumac, nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice“, kazala je Sloboda Mićalović nedavno.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “BAJKOVITO IZNENAĐENJE U CRNOJ GORI: Sloboda Mićalović proslavila rođendan, ovome se nije nadala!”

    • Treba vladi Spajica gu**oljubca, smrdljivog colectivnog zapada ostaviti bez zita, kukuruza, mesa, jaja, mleka, sira, povrca i voca. Svim Srbima u Crnoj Gore koji su glasali za Buducnosti CG treba dati pomoć tako da im se omoguci da u Srbiji na granici kupuju hranu koja im treba po snizenoj ceni i koliko mogu da ponesu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter