Izvor: Blic
06.11.2023 u 18:08
0

BILA JE ZVEZDA BIVŠE JUGOSLAVIJE: Otišla na odmor u Los Anđeles i OSVOJILA HOLIVUD, evo kako danas izgleda zaboravljena lepotica iz „Sivog doma“

Glumica Željka Cvjetan važila je za jednu od najlepših i najtalentovanijih glumica u bivšoj Jugosvlaviji.

Zablistala je u seriji “Sivi dom”, a ljubavna priča između Savke i Matića (Dubravko Jovanović) u ovom kultnom TV formatu osvojila je gledaoce širom bivše Juge, a nju vinulo u sami vrh tadašnje kinematografije. A, onda se samo jednog dana sve okrenulo.

Željka je 1991. otišla je “samo” na odmor u Ameriku. Danas živi u Los Anđelesu, a zaposlena je u “Univerzal studiju” u Holivudu na postprodukciji filmova.

U Americi je krenula od samog početka, radila je kao kelnerica, ali je kasnije nastavila školovanje i magistrirala na Univerzitetu za pozorište.

Radila je na Američkoj glumačkoj akademiji, bila je asistent,prevodilac, prof. srpskog jezika.

LAZAR I DANICA RISTOVSKI PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI POSLE VESTI O GLUMČEVOJ VEZI SA 39 GODINA MLAĐOM: Evo gde su viđeni

Već 23 godine udata je za Borisa Gortinskog i ima kćerku Ninu i sina Marka. U Americi je bila u seriji “Juding Emy” i filmovima “War of the Angels”, kao i “Robbery Homicile Division”.

Rođena je 5. juna 1963. u Beogradu. FDU završila je u klasi profesora Arsenija Jovanovića zajedno sa Dubravkom Jovanovićem, Vladanom Savićem, Majom Lalević, Borom Kandićem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter