Izvor: Kurir.rs
06.11.2023 u 16:43
0

LAZAR I DANICA RISTOVSKI PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI POSLE VESTI O GLUMČEVOJ VEZI SA 39 GODINA MLAĐOM: Evo gde su viđeni

Glumački par Lazar i Danica Ristovski razveli su se prošle godine posle 42 godine zajedničkog života i braka u kome su dobili dvojicu sinova, Jovana i Petra.

Ova vest je šokirala javnost, a glumac je rekao da je razlog za krah braka nedostatak ljubavi.

– Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od 40 godina – rekao je Ristovski.

Nedavno je objavljena još šokantnija vest, a to je da je Lazar u vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anitom Lazić. Kako su preneli mediji, ovo je posebno zasmetalo njegovoj bivšoj suprugi Danici.

TANJA SAVIĆU VEZI SA 11 GODINA MLAĐIM PILOTOM: Pevačica blista nakon burnog perioda sa bivšim (FOTO)

– Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju – tvrdi izvor, prenose mediji.

Ipak, bivši supružnici danas su prvi put prisustvovali istom događaju, a u pitanju je bila konferencija za medije povodom serije „Tunel“, po scenariju i u režiji njihovog sina, Petra Ristovskog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter