Izvor: B92.net
28.03.2024 u 08:37
0

LAZAR RISTOVSKI NA PLAŽI SA 39 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Glumac srećniji nego ikad, pogledajte kako uživa na odmoru (FOTO)

Poznati par, koji je prošle godine privukao veliku pažnju priznanjem da su u emotivnoj vezi, trenutno uživa na egzotičnom odmoru.

Glumac Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa emotivna partnerka Anica Lazić spakovali su kofere i otputovali na Maldive, gde uživaju u nevereovatnoj prirodi i zajedničkim trenucima.

Sa ove destinacije i svog prvog zajedničkog, romantičnog odmora oglasili su se i fotografijama koje je Anica objavila na Instagramu, a na jednoj se drže za ruke dok izlaze iz vode u kupaćim kostimima.

„Kad on vodi, ja ne pitam gde“, napisala je uz zajedničku fotografiju, a na drugoj, na kojoj pozira sama u belom kostimu, poručila je: „18 sati putovanja, 2 aviona, 1 hidroavion. I svaki put kad sednem na ovaj pesak pomislim – vredelo je“.

Par se prvi put pojavio u javnosti u novembru 2023. godine, a glumac je početkom oktobra otkrio da su u vezi.

„Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam“, rekao je tada za medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter