Izvor: Kurir
29.05.2024 u 19:35
0

BRAT OD TETKE NIJE HTEO DA PLATI SAHRANU: Ovako izgleda spomenik koji je Toni Montano sebi podigao za života

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je u sredu, 22. maja, u stanu u Beogradu. Roker je sahranjen u subotu, 25. maja, u Bojniku, rodnom selu njegovih roditelja, gde je i sam provodio dosta vremena.

Njegova iznenadna smrt potresla je sve koji su ga poznavali.

Ekipa Kurira posetila je Bojnik nekoliko dana posle sahrane, gde nam je jedan Tonijev poznanik, koji je radnik u pogrebnom preduzeću, otkrio da je sahrana bila skromna, u prisustvu desetak ljudi.

SEVERINA POD NOŽ OTIŠLA PRVI PUT SA 20 GODINA! Javno je priznala samo jednu operaciju, a evo šta je sve radila na sebi

– Odmah smo ga sahranili. U njegovoj kući je telo bilo svega pola sata – rekao je on.

Na groblju smo sreli radnika iz održavanja. On nam je van kamere ispričao da su muzičara sahranili članovi familije koji nisu baš u zavidnoj finansijskoj situaciji, tako da su izostali mnogi običaji. Toni je sahranjen u porodičnoj grobnici u kojoj počivaju i njegovi roditelji.

– Njegov brat od tetke nije hteo da plati sahranu, pa su ga ostali sami sahranili – ispričao nam je ovaj čovek.

Muzičar je za života sebi podigao spomenik, a na njemu još nema uklesanog datuma smrti. Tu su umrlica, krst, upaljena sveća, cveće i šoljica kafe.

Nakon posete groblju, naša ekipa je otišla i do centra Bojnika, gde su meštani za muzičara imali samo lepe reči.

– Dolazio je svakog leta. U poslednje vreme je i duže boravio tu. Trebalo je da proda stan i dođe ovde – kaže jedan komšija

– Nisam ga dobro poznavao, ali znam da je bio dobar čovek. Uvek se javljao, pitao šta ima novo, pio je kafu u kafiću. Uvek je nosio korpu i novine – ispričao nam je jedan stanovnik Bojnika.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter