Izvor: KURIR
30.05.2024 u 07:42
0

„KUMO, DA IZVINEŠ, ALI SI DOBRA RIBA…“ Darku Laziću pala vilica kada je video Andreanu Čekić, odmah uradio JEDNU STVAR

Darko Lazić progovorio je o prinovi koju očekuje sa suprugom Katarinom, ali i kumi Andreani Čekić i njenim novim pesmama.

Naime, njihov kumovski odnos koji je prosto idiličan oduvek je impresionirao javnost. On je sada izrazio oduševljenje svojom kumom zbog novih pesama koje je izdala nedavno, ali i izgleda.

Kuma mi nikad bolje nije izgledala, i nikad bolje nije pevala, i nikad bolje pesme nije imala, ni spotove – započeo je on i dodao:

– Znaš kada sam je nazvao, kada sam odgledao na miru onako sve i rekao sam: „Kume, da izvineš, al si dobra riba u spotu, ne mogu da verujem. Znači vrh, ma vidi, moja kuma, nema šta da se priča, reči su suvišne… – rekao je Lazić za Toxic TV.

Podsetimo, Darko Lazić nedavno je u svom domu upriličio privatno veselje, a njegova kuma, pevačica Andreana Čekić uspela je da rasplače njegovu majku Branku.

Naime, privatni snimka sa proslave Lazića sada je isplivao na mrežama, i mnoge je ganuo. Andreana je pevala pesmu od Ane Bekute „Sve sam stekla sama“, a upravo emotivni stihovi ove pesme naterali su joj suze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter