Izvor: B92
08.11.2023 u 10:19
0

BRED PIT JE MALA BEBA ZA NJEGA : On je najbolji frajer za 2023, ima 57 godina i odlično ga znate

Šarmantni glumac Patrik Dempsi poneo je titulu najseksepilnijeg muškarca za 2023. godinu.

Čuvenom doktoru Šepardu iz serije „Uvod u anatomiju“ laskavu titulu je dodelio magazin „People“, a proglašen je idealnim muškarcem u utorak uveče tokom emitovanja šou programa Džimija Kimela.

Patrik Dempsi ima 57 godina i odavno slovi za veoma harizmatičnog muškarca i velikog holivudskog šarmera na kojeg su slabe mnoge žene. Osim toga, ima zavidnu karijeru, a uloga Dereka Šeparda donela mu je dve nominacija za Zlatni globus.

Uz sve navedeno, glumac je i u srećnom braku, jer je već 24 godine u zajednici sa suprugom Džilijan Fink, s kojom ima troje dece; ćerku i blizance.

Složićete se da s godinama izgleda sve bolje, a i da smo došli do toga da su stariji i zreliji muškarci sve poželjniji, pa je i zasluženo postao najseksepilniji muškarac na planeti.

Glumac zasluženo krasi naslovnicu novog broja magazina „People“, a ovako ga oni vide.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter