Izvor: Srbija danas
08.11.2023 u 11:23
0

„VUJADIN NE VOLI DA IZLAZI KAD NE MOŽE DA POPIJE“: Mirka Vasiljević se na gala događaju pojavila bez supruga

Međutim, glumica se navikla da uživa i sa svojim prijateljima.

Mirka Vasiljević je imala samo 15 godina kada je dobila ulogu u seriji „Ljubav, navika, panika“ koja se emitovala 2005. godine. Već tada je imala priliku da igra rame uz rame sa Sekom Sablić i Nikolom Simićem i ostane zauvek urezana visoko na VIP nebu.

Glumica je bila gost na prestoničkom događaju koji je organizovala domaća kompanija pića i tom prilikom je otkrila da nikada ne konzumira alkohol.
Otkrila je i da njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić, kada ima priliku, voli da popije koje piće.

– Jako je veseo kad popije i neće da ide kući, voli da se proveseli, ali što je zreliji, stariji i iskusniji, gleda da to bude u granicama normale – rekla je ona.

Glumica se pojavila bez pratnje supruga, ali, kako kaže, nije joj problem da na ovakve događaje dođe i sama.

– Lepo je kad smo zajedno, kad se spoji lepo i korisno, ali ako ne, ja uvek nađem nekog sa kim mogu da provedem lepo veče. Tu su i kolege, i poznanici i dosta ljudi koje nemam prilike često privatno da viđam – rekla je Mirka.

Istakla je i kako se trudi da svom partneru kad god može da vetar u leđa i podrži ga u svim poslovnim poduhvatima, kao i da ga ne zove kada je u karantinu pred utakmicu, što je sasvim izvesno čini ženom za poželeti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter