Izvor: kurir
18.01.2024 u 09:23
0

NOVO ZANIMANJE MIRKE VASILJEVIĆ: Sa drugaricama uplovila u poslastičarske vode

Mirka Vasiljević je postala poslastičarka. Glumica je sa prijateljicom pokrenula biznis pravljena torti i odlično im ide.

Mirka Vasiljević je postala poslastičarka.

Glumica je sa prijateljicom pokrenula biznis pravljena torti i odlično im ide.

Kako saznajemo, poslastice su u obliku svežeg voća i zasad je predstavnica sedme umetnosti jedina u našoj zemlji koja je osmislila ovako nešto u svetu slatkiša.

To je potvrdila i kada smo je pozvali za komentar i objasnila nam da joj je cilj da njeni proizvodi postanu popularni zbog kvaliteta, a ne zbog toga što ih ona pravi.

BRAT POKOJNE PEVAČICE JOŠ ČEKA DA PREUZME TELO: Birokratija je takva

 

– Želela sam da kvalitet bude u prvom planu, a ne to ko pravi torte i da se pominje moje ime. Od početka do kraja je u tortama prisutno sveže voće. Sa prijateljicom sam osmislila nešto što je drugačije, a da nije klasičan voćni tanjir. Moja želja za kreativnošću je pretočena u ukusne poslastice. Moja prijateljica i ja se dopunjujemo i želja nam je da jedna zdrava, ukusna i vizuelno lepa poslastica bude prisutna na slavljima zbog same ideje i koncepta – kaže Mirka za Kurir.

Vasiljevićeva je priznata kao glumica, ali pored dara za glumu, iskoristila je i ljubav prema zdravim namirnicama da se oproba i u ugostiteljstvu. Za sada su najbliži prijatelji i ljudi koji su od nje već poručivali upućeni da se bacila i u ove vode.

Pored uloga na TV, Vasiljevićevu imamo priliku i da gledamo kao voditeljku šou-programa „Svadba iz mog kraja“, koja se emituje na RTS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter