Izvor: ŽENA.BLIC
14.10.2023 u 15:44
0

BRED PIT POLUDEO ZBOG ANĐELININIH POTEZA: Ova kap je PRELILA ČAŠU „Ona je prava MANIPULATORKA i sve ovo namerno radi“

Anželina Džoli ovih dana snima svoj novi film "Maria", u kojem glumi legendarnu opersku pevačicu Mariju Kalas. Anđelinina transformacija u čuveni divu je apsolutno sjajna, a šminkeri i kostimografi obavljaju vrhunski posao. Snimanje na raznim lokacijama u Parizu već danima privlači veliku pađnju.

Fotografije sa seta privukle su i pažnju njenog bivšeg supruga Breda Pita. Naime, Anđelina Džoli ima poznate lične asistente, a kamere su je snimile obučnu potpuno u crno. Ono što je iznerviralo Breda je što joj pomoć na snimanju pruža i njihov najstariji sin 22-godišnji Medoks Pit Džoli. Na jednoj fotografiji se vidi kako mami pridžava suncobran u pauzama snimanja

PET GODINA BEZ NAJVEĆE DAME SRPSKE SCENE: Danas je godišnjica smrti Milene Dravić

Medoks očito ima aktivnu ulogu u ekipi i niko ne zamera mami što želi sinu da otvoriti vrata u industriji. Ona je na set u Parizu dovela i 19-godišnjeg Paksa. Sinovi su s njom već radili na snimanju filma „Without Blood“.

Iako se i Medoks i Paks dobro zabavljaju radeći s majkom, američki mediji pišu kako Bred Pit podozrivo gleda na ove angažmane. Njegovo neslaganje nije novost u problematičnom odnosu bivših supružnika. Kap koja je prelila čašu je bila kada je shvatio da je Anđelina zaposlila njihovu najmlađu ćerku Vivijen (15) kao pomoćnicu producentkinje na jednoj brodvejskoj predstavi na kojoj glumica takođe radi.

Kako se dalje navodi zabrinutu Bred smatra da je glavni Anđelinin motiv za angažovanje njihove dece da njemu što više napakosti.

– Smatra da je ovo još jedan način da uzdrma vezu njega i ćerka – komentarisao je izbor blizak glumcu.

– Nije tajna da je Anđelina uvek radila sve da decu privuče u „mamin tim“. Ona je prava manipulatorka kada se radi o tome čiju će stranu deca zauzeti, dodao je insajder.

Takođe je rekao i kako je Bredu drago da mu ćerka strastveno voli pozorište, ali zabrinut je da će majka i to iskoristiti da je udalji od njega.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter