Izvor: blic
14.10.2023 u 16:14
0

„IMALA JE TEŽAK PERIOD SA TIM BIVŠIM MUŽEM, ON SE UBIO“ Prva komšinica otkriva detalje iz života folkerke Stoje

Život popularne folkerke Stojanke Novaković Stoje nije bio nimalo lak. Uspela je da uradi mnogo sama, svojim glasom i kako meštani sela Perlez kažu darom od Boga.

Koliko joj je bilo teško da prolazi kroz nesreće koje su je zadesile zna samo ona, a prva komšinica popularne pevačice Stojanke Novaković Stoje u Perlezu, gde ona sada živi, za emisiju „Metar moga sela“ koja se emituje samo na Blic televiziji subotom u 16 sati, priča o tome kakva je pevačica i kako je uspela da se izbori sa problemima.

BRED PIT POLUDEO ZBOG ANĐELININIH POTEZA: Ova kap je PRELILA ČAŠU „Ona je prava MANIPULATORKA i sve ovo namerno radi“

Prva komšinica ima samo reči hvale za folkerku:

– Ona je kuma moje sestre i super je. Fina je komšinica, što se toga tiče mogu vam reći kulturna je nije napadna. Nikome ne smeta. Kupila je kuću i u Rijeci, ide sada tamo-vamo, inače i muž joj je predivan. Igor je izmišljen, jedan fin, kulturan čovek. Razumeju se, stvarno.Komšinica kaže i da je pevačica živela veoma skromno u detinjstvu.

– Bila je jako teška sirotinja, ali je jako lepa, fina, kulturna pametna, nikada nije prošla da se ne javi.

Na pitanje da li se promenila od kada je postala popularna kaže:

– Znaš kako, kada je neko siromah, slabo se i poznaje. Znala sam, teško je živela, onda se mlada udala, brak nije baš tako bio, onda se ona probijala, eto, pesma je održala. Sreća, imala je dar od Boga, koji je stvarno podigao i nju i njene roditelje i brata. Sve je ona pomagala, daleko od toga da nije, stvarno.

Iako sve deluje bajkovito život folkerke su obeležili tragični trenuci. Teške trenutke Stoja je uspela da prebrodi zahvaljujući muzici i radu ali i svom partneru Igoru.

– On je nju, ja mislim, u svemu motivisao. On je jedan divan čovek – kaže prva Stojina komšinica i dodaje:

– Imala je težak period sa tim bivšim mužem, on se ubio. Stoja je u braku, u koji je ušla veoma mlada, dobila i sina.

– Nije više ni imala dece, sve je to uticalo – kaže komšinica i dodaje:- S kim ne jedeš ne znaš tačno pravu istinu, ali verovatno da je sve to uticalo

Iako sve deluje bajkovito život folkerke su obeležili tragični trenuci. Teške trenutke Stoja je uspela da prebrodi zahvaljujući muzici i radu ali i svom partneru Igoru.

– On je nju, ja mislim, u svemu motivisao. On je jedan divan čovek – kaže prva Stojina komšinica i dodaje:

– Imala je težak period sa tim bivšim mužem, on se ubio.

Stoja je u braku, u koji je ušla veoma mlada, dobila i sina.

– Nije više ni imala dece, sve je to uticalo – kaže komšinica i dodaje:

– S kim ne jedeš ne znaš tačno pravu istinu, ali verovatno da je sve to uticalo

toja je u Perlezu išla u osnovnu školu, a ako je suditi po rečima komšinice dalje se nije školovala.

– Ona nije čak ni školu završila ali je stvarno postigla sve. Hvala bogu to je dar od boga koji je ona mogla da iskoristi – kaže prva Stojina komšinica i dodaje:

– Dobra je kao čovek, ima dobru dušu. Pedantna je jako, možete da vidite kuću, to je sve pod konac, puno cveća, puno trave, to je sve pedantno stvarno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter