Izvor: 24.SEDAM
14.10.2023 u 17:06
0

VOLI DA MUŠKARCI PATE: Prijatelj Zorane Pavić pecnuo pevačicu, ona mu sve priznala

Zorana Pavić decenijama je na sceni. Poznata je i po nekim baladama koje je snimila, a na nastupima izvodi i muške pesme, kao i narodnjake.

„U glumi je najbitnije biti prirodan“

Osim muzike, Zorana vodi i glumačku karijeru.

– Nemam uzore u glumi, u svakoj predstavi gde sam igrala uđem u svoj lik i kažu mi da mi to polazi za rukom. Uostalom ono što kažu pravi glumci, kako školovani tako i oni naturščici a jedan od njih je bio i Pavle Vujisić, najbitnije je biti prirodan. Ne glumatati i ne šmirati. Mislim da to imam od rođenja. Kao mala sam imala lutkarsko pozorište kada sam kod bake i deke bila na salašu i igrala se sa onim lutkama. Mašta je u stvari u prvom planu – kaže Pavićeva.

„Toše Proeski je uradio ono što neko ne može za deceniju“

Pevačica je prokomentarisala i to što se sve više aktuelnih pevača odlučuje da napravi koncerte, a onda se dotakla pokojnog muzičara Tošeta Proeskog.

– Svako ima neki svoj tajming i mi nikada ne znamo šta donosi sutra. Čudni su putevi Gospodnji. Evo recimo, Toše Proeski je nažalost otišao jako mlad, a on je sa tako malo godina uradio toliko što nekome ne pođe za rukom decenijama na sceni. Kao i da je to bilo sudbinski predodređeno. A sa druge strane, imamo Željka Samardžića koji je u nekim zrelijim godinama postao zvezda i dan danas puni stadione gde god peva. Tako da svako ima svoj tajming kad će da zablista – ispričala je Zorana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter