Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
23.12.2023 u 15:44
0

O OVOME BREGOVIĆ NIKADA NIJE PRIČAO: Estradni menadžer otkrio detalje iz života slavnog muzičara

Njegov blizak prijatelj otkrio je do sada javnosti nepoznate detalje iz života poznatog muzičara.

Čuveni estradni menadžer Raka Marić otkrio je da ga za Gorana Bregovića veže neraskidivo prijateljstvo, a onda je obelodanio javno i pojedine detalje o ovom slavnom muzičaru.

On je otkrio u kakvom je stanju Brega bio nakon teške saobraćajke, kada je pao sa motora.

– Celo leto sam mu davao injekcije pošto sam bio vojni tehničar. Dao sam mu 20-30 injekcija, svaki dan sam išao kod njega – istakao je on na samom početku i dodao:

 Kada je pao sa motora, to je bilo oktobru, Goranu su ugradili metalno rame i šipku. On uopšte nema deo ramena. Kada dođe na aerodrom pišti na skeneru pa strahujem da će ga uhapsiti, da ne pomisle da je terorista. Samo metal ima u ramenu. Svaki dan sam išao kod njega kada se to desilo – izjavio je i dodao da uprkos svemu Brega nije otkazao nastupe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter