Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
23.12.2023 u 16:06
0

ARIJA EMOTIVNO O MIHI: „Osetila sam njegovo prisustvo.. Kao da je zaista tu..“ (FOTO)

Supruga legendarnog fudbalera govorila je za italijanski magazin.

Nedavno je navršeno godinu dana od smrt legendarnog majstora fudbalske igre, Siniše Mihajlovića.

Mnoge i dalje veoma boli odlazak jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji, a svakako da je najteže članovima Mihine porodice.

Mihina supruga, Arijana Mihajlović, odlučila je govoriti za italijanske medije, gde je otkrila neke do sada nepoznate stvari.

– U početku je bilo užasno. Osećala sam ga svuda po kući… Tada sam odlučila da neću klonuti – počela je Arijana emotivnu ispovest za magazin „Chi“.

Odlučila je Arijana da neće klonuti…

– Neki su me videli kako pijem aperitiv, a bilo je i onih koji su me osuđivali zbog načina na koji sam se obukla. Neka mi sude, nije me briga. Imam brata koji boluje od depresije pa sam i sama brinula da ne upadnem u takvo stanje. Morala sam krenuti ispočetka, Siniša bi tako želeo. Baš mi nedostaje, kao vazduh – nastavila je Arijana, pa dodala:

– Gotovo četiri godine provela sam po bolnicama. Moj suprug je imao dve transplatacije koštane srži i radovao se svakom testu koji bi dobro prošao. Nedelju dana pre nego je umro, on je pretrčao deset kilometara, a ja bih trebala slomiti se i pasti u depresiju? Ne. Siniša je bio rođeni borac, hrabro se držao do poslednjeg trenutka. Izgubio je samo poslednju rundu, baš tada kada smo svi pomislili da je dobio meč i da će sve biti dobro. Porodica je bila uz njega, nisu se odvajali, doživeo je i da postane deda…

Miha je imao velike planove u trenerskoj karijeri…

– On je organizovao život do kraja. Planirao je posetiti Kontea i De Zerbija u Londonu kako bi razmenili iskustva. Nažalost, nije uspeo.

Deci je najteže pao bolni gubitak…

– Viki je najstarija, ali i najkrhkija. Osećala je posebnu ljubav prema njemu. Zna reći: ‘Nikada neću naći dečka kao što je tata.‘ Virdžinija je postala majka, udala se za dugogodišnjeg izabranika koji je fudbaler, igra u Đenovi. Dušan je moj zaštitnik, postao je kao otac: oblači se isto, iste su visine, a boksom se oslobađa pritiska. Nikolas je najmlađi, mezimac.

NAŠ FUDBALER PRAVIO SVADBU ZA 2.000 LJUDI, PA DOŠLO 10.000: „Prodavali su kokice i sladoled kao na vašaru, JEDNA ŽENA SE PORODILA“

Letovanja su najčešće provodili na Sardiniji…

– Ovo je leto bilo jako tužno. Otvorila sam vrata i ugledala njegove cipele, kombinezon, odeću… U kući još miriše cigara koju je pušio na terasi. Ponekad bi popio i rakiju od grožđa. Osetila sam njegovo prisustvo, kao da sedi na krevetu pored mene. Kao da je zaista tu – prisetila se Arijana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter