Izvor: Happy BSC Portal/Blic.rs
23.12.2023 u 17:10
0

„KAD POPIJE TO JE BILO BEŽANJE IZ KUĆE“: Danica Maksimović prvog dečka ostavila zbog šamara (FOTO)

Danica Maksimović rodom je iz Aranđelovca, koji je odavno napustila i preselila se u Beograd na studije glume gde je potom ostvarila i karijeru.

Ipak, za rodno mesto je vezuju uspomene iz školskih dana i prve ljubavi, a više o tome je otkrila njena prijateljica i kuma.

– Ona je od uvek pričala da će da postane glumica. Od uvek je to pričala, kada je otišla da upiše fakultet, prvu godinu nije prošla, upisala je prava, završila godinu da na Pravnom fakultetu i sledeće godine je ponovo pokušala i primljena je. Inače, ostvarila je svoj san – kaže kuma Nada.

Ona se osvrnula na glumičin ljubavni život, te otkriva koji muškarci su joj obeležili život.

– Prvi dečko joj se zvao Pleki, nadimka se sećam, iako sam bila klinka, pošto tako kada su zabave, rođendani i ja sam bila tu među njima. Četiri godine su se zabavljali, to je bila velika ljubav, on je Danu ako je i sada živi, ja ne znam da li je još uvek on živ, možda jeste, ja mislim da je on nikad nije preboleo, mnogo je voleo – kaže kuma.

Iako joj je prva ljubav bila burna, zbog jednog događaja odlučila je da stavi tačku na tu vezu.

– Pa to je ostavilo, na primer, taj dečko je, taj prvi o kom ja pričam, ošamario, nije to bio neki šamar, i to je bio kraj veze. Iako ga je ona ludo volela, ali, valjda je zbog oca, zbog tog fizičkog kontakta, on je nju kao dete i majku… To je za nju bio, znači, kraj. Nije mogla da mu pođe preko toga – kaže kuma.

Njena rodna kuća je prodata, ali se okolina dobro seća Danice, te ističu da je od malena imala dar za umetnost.

– Bila je u folkloru, igrala, lepo i peva, špagu kad hoćeš, ona pošla kod komšinice preko puta, stavi nogu na rame i jednom nogom uz stepenice. Bila je inače umetnička duša, bila društvena, svi su je voleli u komšiluku – priseća se kuma.

Traumatično detinjstvo obeležile su neprijatnosti sa njenim ocem, koji je imao probleme sa porocima.

– Majka je bila kuvarica… Pa, njima je, možda, glavni bio problem što je otac alkoholičar bio. On je jako dobar bio, inače, ovako, ali kad popije, onda je to bilo bežanje iz kuće. Uvek su one bežale kod nas ovde, onda usred noći, moj tata ode, pa ga tako smiri, onda on fin… Nije to bilo svakodnevno pijanstvo, ali on nekakvu snagu, nešto dobije kad… Imaš ljude koji su gadni u piću i koji ne treba… Žalosno je bilo posle kako je ostao da živi i kako je on i umro – kaže kuma Nada.

O svojim problemima sa alkoholom, Danica je otvoreno govorila, te i o tome da se lečila.

MNOGI KAŽU DA JE ISTI OTAC: Sin čuvenog glumca Mande se krije od javnosti, ali je u braku sa poznatom influenserkom (FOTO)

– Ja sam se iznenadila, jer prosto mi je bilo neverovatno da to niko nije primećivo, da je ona došla do toga. Pričala je kako je došla, kako je to počelo, da se nije napijala, nego da ona jednostavno, pre predstave, ajde popijemo po jednu, a ako si ti svakodnevan, ako ti svakodnevno uzimaš po čašicu ili dve, ti onda tako postaješ alkoholičar – kaže kuma i dodaje:

– Ona je otišla da se leči i javno je to pričala. Ja sam se baš iznenadila za nju kako je to i svaka joj čast što je to tako sve ispričala, da se ne libi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter