Izvor: Kurir.rs
23.12.2023 u 08:26
1

MNOGI KAŽU DA JE ISTI OTAC: Sin čuvenog glumca Mande se krije od javnosti, ali je u braku sa poznatom influenserkom (FOTO)

Legendarni glumac Milorad Mandić Manda retko je pričao o svom privatnom životu u javnosti, a iza sebe je ostavio četvoro dece, od kojih je jedno dobio u braku sa glumicom Anjom Mandić.

POČIVAJ U MIRU: Preminuo čuveni srpski glumac MILORAD MANDIĆ MANDA

Iako se ni njegova deca ne eksponiraju, poznato je da se Mandin najstariji sin, Marko, oženio krajem 2021. godine i dobio ćerkicu.

Devojčica je došla na svet u decembru 2021. godine, a Tijana i Marko su se venčali mesec dana ranije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Mandić (@flawless_mess_)

Markova žena Tijana, poznata je srpska influenserka, koja se, osim toga, bavi i digitalnim marketingom i fotografijom.

Tijana na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke fotografije sa svojim izabranikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MNOGI KAŽU DA JE ISTI OTAC: Sin čuvenog glumca Mande se krije od javnosti, ali je u braku sa poznatom influenserkom (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter