Izvor: kurir
10.05.2024 u 17:41
0

ACO PEJOVIĆ POSETIO DOM ZA DECU I OMLADINU! Oduševio mališane ovim gestom, a uskoro sledi tek iznenađenje, evo šta je NAJAVIO

Pod pokroviteljstvom grada i Turističke organizacije Niš, Aco Pejović zakazao je velikii solistički koncert 1. juna na Tvrđavi!

Tačno nakon dve godine, kada je niška Tvrđava bila pretesna da primi sve obožavaoce ove regionalne zvezde, Pejović sa svojim timom sprema još jedan spektakl u gradu na Nišavi.

Tim povodom u hotelu „Ambasador“ organizovana je je i konferencija za novinare u Nišu na kojoj su se medijima obratili gradonačelnica Dragana Sotirovska, Aco Pejović i menadžer Bane Obradović.

Dolazak u Niš Pejovic je iskoristio i kako bi obišao Dom za decu i omladinu „Dusko Radović“, gde je osim druženja, svima podelio i prigodne poklone i pozvao sve stićenike Doma na koncert.

 

 

Budući da je interesovanje za ovaj spektakl ogromno, te se uvek traži karta više, savetujemo da na vreme nabavite ulaznice, kako ne biste propustili ovaj muzički spektakl.

Zanimljivo je to sto će Niš biti među prvim gradovima koji ce moci uživo da čuje pesme sa novog albuma Ace Pejovića, čiji se izlazak očekuje sredinom maja.

Ulaznice možete nabaviti i online ukoliko posetite veb sajt ticket.rs ili odete do najbližeg prodajnog mesta u Nišu, knjizare Indigo. Organizator koncerta je „Melos estrada“ i AP production na cijem celu se nalazi Pejovićev menadžer Bane Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter