Izvor: BSC HAPPY/VIKTORIJA SAMARDŽIĆ
13.05.2023 u 20:00
0

BSC OTKRIVA KO JE MLADI ŠVAJCARAC KOJI JE PROŠAO U FINALE EVROVIZIJE: Završio je pripravnički staž kao specijalista za maloprodaju u prodavnici sportske opreme

Večeras je finale Evrovizije u Liverpulu, a BSC portal otkriva mnoge zanimljivosti o učesnicima

Remo Forer rođen je 8. septembra 2001.

@eurovision

Switzerland’s Remo Forrer was not playing around tonight 🇨🇭 #Eurovision2023 @remoforrer

♬ original sound – Eurovision

Forer živi u Hembergu , u kantonu Sent Galen . Od ranog detinjstva gaji interesovanje za muziku, što ga je dovelo do toga da je naučio da svira flautu , harmoniku i na kraju klavir , koji je sam naučio da svira po sluhu. Završio je pripravnički staž kao specijalista za maloprodaju u prodavnici sportske opreme.

Pobedio je u trećoj sezoni TV talent šoua Glas Švajcarske u aprilu 2020. godine, a takođe je učestvovao u nemačkoj TV emisiji za talente I Can See Iour Voice . Takođe je predstavljao Švajcarsku na Pesmi Evrovizije 2023. sa pesmom Vatergun .

@eurovision

Remo wasn’t playing when he arrived at The Turquoise Carpet 🤩 #Eurovision2023 #eurovision @remoforrer

♬ original sound – Eurovision

Karijera

U novembru 2019, Forer je bio na audiciji za treću sezonu Glasa Švajcarske sa pesmom “ Nekoga koga si voleo “ Luisa Kapaldija . Sva četiri trenera su ga smenjivali na stolici i pridružio se timu Noa Veraguta. Forer je osvojio sezonu 6. aprila 2020.

2023: Pesma Evrovizije
Dana 20. februara 2023., švajcarska televizija SRG je objavila Remoa Forera za švajcarskog predstavnika za Pesmu Evrovizije 2023 .
Njegova konkurentna pesma, “ Vatergun „, objavljena je 7. marta.
Nastupio je u prvom polufinalu i najavljeno je da će Švajcarska ove godine proći u veliko finale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter