Izvor: BSC HAPPY/KURIR
01.12.2023 u 11:30
0

BUKTI RAT ZBOG SLANINE I PRASIĆA: Karleuša uputila oštre reči Nataši Aksentijević, glumica odgovorila! (FOTO)

Jelena Karleuša juče je na svom Inastagram profilu javno prozvala glumicu Natašu Aksentijević. Naime, pevačica je napala voditeljku zbog njene ljubavi prema slanini. Intervju u kojem je Nataša to govorila, Karleuša je podelila uz mnoštvo uvreda i prozivki.

– Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom, to je očigledno! Ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći. Tvoj je izbor šta ćeš jesti, jedi i go**a što se mene tiče (bolje to, nego leš), po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo (o pritisku, šećeru, mastima, masnoj jetri da ne govorim-tvoja stvar), ali moraš da razumeš da nema šta ti da dozvoljavaš kad je o tuđem životu reč! Tu ja tebi ne dozvoljavam! Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti, navijaš za masakar životinja koje imaju pravo da žive baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju! Ti si kako kažeš isto što i svinja, mada svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta! Budi više svinja, a manje budala – napisala je Karleuša u svom stilu na Instagram storiju.

Printscreen/Instagram/Karleusastar

 

Glumica se sada oglasila i otkrila da uopšte nije očekivala da će se Jelena baviti njome.

EVO KOME SE OBRAĆA U SVOM VELIKOM HITU: Jelena Karleuša šokirala izjavom

– Ja sam zaista iznenađena. Karleuša je meni uvek bila simpatična. Šta da kažem o ženi koja napada ljude, a brani životinje? Nije mi palo na pamet da Jelena Karleuša ima vremena da misli šta Nataša Aksentijević misli o slanini. Sve je ovo besmisleno! Jelena je možda ljuta, možda stvarno voli prasiće. Ko zna koja je njena muka – kaže Nataša.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter