Izvor: BSC HAPPY/KURIR
01.12.2023 u 13:05
0

PRIJOVIĆKA SE OGLASILA IZ HRVATSKE: Evo šta pevačica radi pred koncert (FOTO)

Aleksandra Prijović stigla je u Hrvatsku gde je narednih dana očekuje pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Pevačica je stigla sa sinom Aleksandrom, a njen suprug Filip Živojinović došao je dan ranije sa čak 70 članova produkcijske ekipe.

Prijovićka se smestila u hotel, a potom se uputila u Arenu na probu za današnji spektakl, a sa njom je u tom trenutku bila i njena majka Borka.

„PIŠEM TUŽNE TEKSTOVE“: Tea Tairović progovorila o svom ocu

Aleksandra se iz Zagreba oglasila fotografijom na Instagramu. Naime, ona je uslikala momenat sa probe, dok je njena majka ljubi.

Inače, Borka Mihajlović neretko ističe koliko je ponosna na svoju ćerku i njen uspeh, a pre svega što je dobar čovek. Ona je nedavno izjavila da je od trenutka kada je prvi put ugledala Aleksandru u porodilištu znala da će biti velika zvezda.

To je bio trenutak kada su mi je doneli u porodilištu, kada sam je videla. Jednostavno, ja ne znam da opišem… Kada sam je uzela u ruke, ja sam znala to. Prve reči koje sam rekla kad sam je uzela u ruke bile su: „Rodila sam moju zvezdu“. To je prva reč bila koju sam ja rekla kad sam videla moje dete. Tako da, ona je za mene zvezda od rođenja – rekla je pevačica.

Printscreen/Instagram
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter