Izvor: BSC HAPPY/KURIR
01.12.2023 u 07:44
0

„PIŠEM TUŽNE TEKSTOVE“: Tea Tairović progovorila o svom ocu

Pevačica Tea Tairović poslovnoj saradnji sa ocem, te otkrila detalje o koncertu u Makedoniji, ali i ljubavnom životu.

Ona je otkrila da ju je upravo otac nagovorio da napravi koncert u Makedoniji, kao i da joj je komponovao pesmu koju još uvek nigde nije izvela.

– Biće na koncertu, da. Moj otac je komponovao pesmu „Makedonija“, koju ja još uvek nigde nisam plasirala zato što se jako raspravljamo oko aranžmana za tu pesmu, i on je perfekcionista, a i ja sam, i ne možemo da se dogovorimo. Iz tog razloga, želja mog oca je bila da imam koncert u Skoplju i da on tamo prisustvuje… Zvanično nije još počeo da stvara, ima gomilu nekih pesama koje je napisao, a za koje ja nisam bila zrela da ih otpevam, do sada…

„CECA I JA DOĐEMO NA RUČAK, PA OSTANEMO NA VEČERI“ Dara Bubamara o koleginici i zgodnim udvaračima

Tea je autor nekih od svojih najemotivnijih ljubavnih balada, te je pitanje o njenom ljubavnom životu, ali i osećanjima, bilo neizostavno.

– Pišem tužne ljubavne tekstove, što bi se reklo da sam ja emotivno neispunjena. To jest, u pogledu partnerske ljubavi. Imam ljubav sa svih strana, privatno, ali partnersku ljubav nemam i neka potraje, jer ću onda pisati pesme kao što je na primer „Budalo“ – rekla je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter