Izvor: dailymail
01.12.2023 u 08:20
0

SKANDAL NA DVORU: Kejt Midlton i kralj Čarls na stubu srama zbog šok otkrića, Hari i Megan misteriozno ćute

Poslednjih dana britanska kraljevska porodica je u centru pažnje zbog knjige "Endgame", koja je objavljena u utorak, a u kojoj se nalaze škakljivi detalji vezani za najpoznatiju porodicu. U njoj se između ostalog govori i o članovima kraljevske porodice koji su rasistički komentarisali boju kože princa Arčija - sina Harija i Megan. Autor Omid Skobi nije želeo da otkriva ko su, ali je zato voditelj Pirs Morgan na televiziji izgovorio imena kralja Čarlsa i princeze Kejt.

Naime, knjiga Omida Skobija sadrži tvrdnje da su dva člana kraljevske porodice dala pogrdne komentare o Arčiju, sinu Megan i Harija. To je potvrdio i britanski voditelj Pirs Morgan, koji je dotične članove i imenovao – rekao je da su u pitanju kralj Čarls i princeza od Velsa, Kejt Midlton.

„PIŠEM TUŽNE TEKSTOVE“: Tea Tairović progovorila o svom ocu

Ipak, u verzijama knjige za Veliku Britaniju i SAD, identiteti njih dvoje nisu navedeni, ali verzija knjige koja je u prodaji u Holandiji uključivala je dodatni paragraf koji ih je identifikovao, i kao rezultat toga, očekuje se da će hiljade primeraka knjige biti tamo i kupljeno.

U odeljku od osam i po minuta u svojoj TV emisiji, Morgan je naveo imena: „Ako Holanđani koji zalutaju u knjižaru mogu da vide ova imena, onda vi, Britanci koji zapravo plaćaju kraljevsku porodiu, takođe imate pravo da znate“.

„Zlobna“ knjiga Skobija, za koga se veruje da je blizak Hariju i Megan, kako navodi „Daily Mail“, dolila je gorivo u vatru, tvrdi Morgan. Rekao je da ne bi verovao u optužbe bez dokaza.

Odgovor kraljevske porodice

Kralja Čarlsa mediji su odmah upitali da prokomentariše pomenute optužbe, na šta je on rekao – „U redu sam, skoro“.

Međutim, je objavio da kraljevska porodica razmatra sve opcije, uključujući i pokretanje pravnog postupka.

Insajderi bliski Saseksima rekli su da Hari i Megan nemaju nikakve veze sa Scobijevom knjigom. Scobie je u prošlosti bio prijatelj sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa i koautor je njihove biografije Finding Freedom.

Kraljevski pisac Fil Dampjer rekao je da je uskraćivanje imena kraljevske porodice do sada „bilo neverovatno nepravedno prema drugim članovima kraljevske porodice jer su spekulacije bile rasprostranjene”.

Odgovor autora

Skobi je rekao da nikada nije poslao knjigu sa spornim imenima članova kraljevske porodice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter