Izvor: BSC HAPPY/ONA
01.12.2023 u 09:23
0

„ZNAM DA RESKIRAM KARIJERU, ALI“: Džulija Roberts otvoreno o starenju

Glumica se na crvenom tepihu pojavila obučena u "guči" od glave do pete, a zbog dva poteza delovala je mnogo mlađe.

Džulija Roberts je uspela da ostavi trag u vremenu – važila je najlepšu, najtalentovaniju i najplaćeniju glumicu na svetu; ređala je filmske hitove, osvajala nagrade, a potom se ostvarila u ulozi majke, koju od svih, kako navodi, „najviše ceni“.

Njeno ime prepoznatljivo je širom planete, a ako je verovati izjavama hrabrih glumica, poput Šeron Stoun, „Holivud ne prašta starenje“ – stoga nije iznenađujuće što se mnoge dame odlučuju na razne poteze, manje i više ekstremne, kako bi zadržale svoju mladolikost.

Džulija, čini se, prirodno stari i vešto se služi neinvanzivnim tehnikama kako bi delovala približno isto kao i kad je počinjala karijeru, a izgleda da je glumici dobro poznat efekat pastelnih boja i dobro ošišanih šiški – koje čine da osoba izgleda mnogo mlađe.

ŠER BRUTALNO ISKRENA O STARENJU: „Živela sam predugo“

– Starim sa dostojanstvom i u miru. Znam da reskiram svoju karijeru jer ne radim fejslifting ili botoks. Ako ne žele da mi daju ulogu jer izgledam staro, to je u redu – izjavila je svojevremeno.

Za premijeru svog novog filma „Leave the World Behind“, prošetala je crvenim tepihom u Londonu obučena od glave do pete u marku „guči“, noseći svetloroze strukiranu sako-haljinu ispod koje se nazirao šorts u istoj nijansi.

No, ono što je najviše privuklo pažnju, pored sjajno iznijansirane svetlosmeđe kose i Džulijine nove frizure koja nalikuje onoj koju je Sindi Kraford proslavila ranih devedesetih, jesu „guči“ baletanke neobičnog dizajna, sa srebrnim resama, koje su sjajno isticale njene vitke noge i komplementirale „chopard“ dijamantsku ogrlicu na vratu.

I pored kreativnosti i očiglednog truda, „osmeh od milion dolara“ i iskra u očima su i dalje njeni najveći atributi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter