Izvor: Blic
30.11.2023 u 21:40
1

„UNUKA TO SIGURNO NIJE NASLEDILA OD MIROSLAVA“: Mirjana Antonović o suđenju sa pevačem i sinu

Mirjana Antonović, koja se već godinama sudi sa pevačem Miroslavom Ilićem oko očinstva nad sinom Devinom, otvorila je dušu o nekadašnjem emotivnom partneru, ali i unuci Evi.

– Upravo mi je javio advokat da je postupak ponovo zaključen i sad čekamo odluku Apelacionog suda. Ako odluka bude nepravedna, idemo dalje na mađunarodni sud. Ako bude pravedna, dolazimo u Beograd da proslavimo sa svima vama – istakla je Mirjana.

–  Što se tiče male Eve, ne može se objasniti koliko je pametna, a posebno medena. Lepa je kao lutkica, a ima dispoziciju jednog anđela. To sigurno nije od Miroslava nasledila. Oni koji su je videli komentarišu da oči ima plave i slične su Miroslavu. Šta se može reći na to? Geni su čudo. Deda joj je, dobila je bar nešto lepo od njega. Kad bude starija i ona će, nažalost, saznati istini o svom dedi, ali ovog puta prvo od svog oca Devina. Slučaj je i suviše daleko otišao da se bilo šta može u sadašnjem vremenu sakriti. Već i ptice na grani znaju ovu našu temu. Bilo bi lepo kada bi ljudi bili normalni. Sada bi Miroslav mogao da drži unuku na krilu, međutim ovde se radi o ljudima koji nemaju ljudske osećaje, niti pameti u glavi, a još manje obraza. Sve je to izopačeno. Često se zahvaljujem Bogu da nas je uklonio i zaštitio od svega toga – dodala je ona.

„AKO TE NEKO VOLI NEĆE MU SMETATI ŠTO SI U PROBLEMIMA I DUGOVIMA“: Darko Lazić o životnim greškama i ljubavi

– Ja ne bih imala hrabrost da, uprkos svim dokazima, stanem pred kameru i čitav svet lažem. On to može. On je Miroslav Ilić, a svi ostali smo budale. Devin je čovek koji ne zna da mrzi, ali je veoma pravedan. Njegova želja je uvek bila da upozna Miroslavljevu ostalu decu, brata i sestru. Sigurno bi voleo da ih upozna i sa malom Evicom. Međutim, Miroslav jednostavno nije zaslužio da ima tako plemenitog sina, a jos manje ovakvog malog anđela – zaključila je Mirjana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„UNUKA TO SIGURNO NIJE NASLEDILA OD MIROSLAVA“: Mirjana Antonović o suđenju sa pevačem i sinu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter