Izvor: Blic.rs
30.11.2023 u 21:04
0

„AKO TE NEKO VOLI NEĆE MU SMETATI ŠTO SI U PROBLEMIMA I DUGOVIMA“: Darko Lazić o životnim greškama i ljubavi

Pevač Darko Lazić prisetio se svojih početaka, pa progovorio o sojim greškama, ali i ljubavi.

On priznaje da ga slava jeste promenila, ali da je nakon određenog vremena to shvatio i vratio se na staro.

– Svakako da me je popularnost ponela. Ja ću po hiljaditi put da kažem ovo, neka se kolege uvrede slobodno, ali svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele taj laže! Nekog ponese pa se taj nikad ne spusti na zemlju, a ima i nas koji se malo povratimo. Neko više poleti, neko manje, ali ne postoji osoba koju slava ne udari u glavu. To je moje najiskrenije mišljenje – rekao je Darko, pa otkrio da mu je trebalo dosta vremena da shvati šta su mu prioriteti u životu:

PONOSNI TATA: Ima tri mezimice, jedna ide u srednju, druga se školovala u Španiji, a treća ima odgovoran posao (FOTO)

– Mislim da sam sada dostigao neke godine u kojima sam našao svoj pravi put i svoju pravu ljubav. Našao sam osobu sa kojom se razumem, sa kojom mogu da ćutim i pre svega da budem potpuno iskren i otvoren – kazao je on i dodao:

– Mi ljudi mnogo grešimo što nekada odlučimo da sakrijemo i prećutimo neke svari, a iskrenost u braku i vezi je najbitnija stvar. Jedino tada ta osoba može da te razume i podrži. Ako te neko stvarno voli neće mu smetati što si u problemima ili dugovima, već će da te podrži i da ti pomogne da se izvučeš iz toga, zaključio je Darko.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter