Izvor: Happy BSC Portal/Glossy.espreso.co.rs
29.11.2023 u 21:35
0

PONOSNI TATA: Ima tri mezimice, jedna ide u srednju, druga se školovala u Španiji, a treća ima odgovoran posao (FOTO)

Aco Pejović i njegova supruga imaju tri ćerke, od kojih se ne zna koja je lepša.

Popularni pevač Aco Pejović i njegova supruga Biljana imaju tri ćerke – Ivu, Mariju i Magdalenu.

Iva je najmlađa i relativno skoro je napunila 18 godina. Ona je sve to obeležila velikom žurkom, na kojoj se, kako se žargonski kaže pojavilo pola estrade, kao i mnoge druge ličnosti sa naše javne scene.

Iva je, u skladu sa svojim godinama, trenutno u srednjoj školi, ali ako je suditi po njenim starijim sestrama, vrlo verovatno će posle nastaviti školovanje na nekom od fakulteta.

Starije Ivine sestre su već završile fakultete. Najstarija Magdalena je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a posle toga je završila i master studije u Španiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Srednja Acina i Biljanina ćerka je Marija Pejović. I ona je svog tatu načinila ponosnim, pošto je diplomirala je medicinu i to sa najvišim ocenama.

No to nije sve. Lepa i pametna Marija po pisanju domaćih medija radi na jednoj klinici za estetsku medicinu, a nedavno je otkrila i da će svoje usavršavanje nastaviti na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

OSVOJIO AMERIKU: Aco Pejović oborio sve rekorde

Slavni pevač ne krije da su supruga Biljana i on veoma ponosni na svoje tri mezimice.

– Sve tri me svakog dana čine ponosnim ocem. Biljana i ja zahvalni smo Bogu na tome u kakve su ljude izrasle naše ćerke. Moram priznati da smo uradili sjajan roditeljski posao – rekao je jednom prilikom Aco Pejović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter