Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
29.11.2023 u 18:34
0

OSVOJIO AMERIKU: Aco Pejović oborio sve rekorde

Aco Pejovič održao je turneju u Americi koja je završena pod sloganom "sold out" (rasprodato) budući da su svi koncerti srpskog pevača bili popunjeni i pre nego što se otisnuo preko okeana.

O sjajnoj atmosferi koja je vladala u svakom gradu koji je naš pevač posetio, svedoče snimci i fotografije, ali i reči organizatora, kao i samog Pejovića, koji nije pokušavao da sakrije oduševljenje:

– Nisam prvi put u Americi, ali po prvi put ne mogu da izdvojim neki grad ili koncert. Gde god smo otišli bilo je fantastično – izjavio je Aco.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

A gradovi u kojima su se održavali koncerti jesu Čikago, Detroit, Neplss na Floridi i Njujork, gde ga je čekalo jedno iznenađenje.

Na koncertu u Velikoj jabuci naime, došao je i Željko Vasić, koji je svojim prisustvom želeo da podrži svog kolegu. Očekivano, na Pejovićev poziv popeo se na binu, pa su Njujorčani te veceri imali i događaj sezone.

ZAVIRITE U DOM NAŠE PEVAČICE: Novogodišnja dekoracija koja odiše glamurom, dominiraju crvena i zlatna (FOTO)

Bilo kako bilo, Pejovoćev muzički putujući zemljotres nastavlja da trese, a sve u susret novom muzičkom albumu, koji se, kako kažu i njegovom timu, uveliko krčka!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter