Izvor: Happy BSC POrtal/24sedam.rs
29.11.2023 u 17:19
0

ZAVIRITE U DOM NAŠE PEVAČICE: Novogodišnja dekoracija koja odiše glamurom, dominiraju crvena i zlatna (FOTO)

Pevačica Viki Miljković sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i sinom Andrejem živi u stanu u naselju Beograd na vodi.

Pevačica i njen suprug su stan opremili modernim i savremenim nameštajem, a u istom stilu je uredila dom i za novogodišnje praznike. Viki je oktila jelku na kojoj dominiraju crveni i zlatni ukrasi, a pored koje su postavljene igračke u obliku Deda mraza.

Ona je potom objavila i nekoliko fotografija iz doma, a posebnu pažnju privukla je slika sa sinom Andrejem koji se sa uspehom bavi tenisom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

– Andrejovo školovanje i aktivnosti ne smeju da trpe zbog prirode mog posla, koji podrazumeva i ostanak do kasnih sati, i česta putovanja. Svakog jutra ustajem pre sedam da mu pomognem da se spremi. Kad ode u školu, nastavim da spavam ili završavam obaveze – istakla je pevačic.

Podsetimo, pevačica i njen suprug se osim muzikom uspešno bave i biznisom u oblasti nekretnina, a koja je registrovana u Istanbulu. Osim toga, ona će tamo snimiti i svoj novi album.

GODINAMA BIJE BITKU SA TIHIM UBICOM: Simptomi i posledice su strašni (FOTO)

– Upravo krećem tamo, za 10, 15 minuta imam avion, jer tamo imamo firmu koja se bavi uređenjem nekretnina, a i tamo smo u studiju jer smo pola vremena tamo, a pola ovde. Taške puno radi i, evo, pola albuma će biti već završeno. On je producent čitavog albuma, a u Istanbulu ćemo imati neke saradnike – rekla je nedavno Viki.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter