Izvor: Kurir
04.05.2024 u 09:31
0

„NOGE SU MI…“ Nikola Rokvić muči muku 13. dan hodočašća, otkrio sa kakvim se POTEŠKOĆAMA SUOČIO: Od goreg ima gore!

Pevač Nikola Rokvić već 13 dana pešači od Beograda do Egine. Pevač će preći 1.060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Edinskog.

Nikolin cilj je da prikupi sredstva za pomoć deci koja su onkološki pacijenti, a javnost svakodnevno izveštava o tome gde se nalazi.

Pevač je sada objavio snimak i otkrio sa kakvim poteškoćama se suočava na putu do Grčke.

– Pomaže Bog, dragin ljudi. Današnji dan je specifičniji, četiri kilometara idem po blatu. Koliko god da sam se mučio na asfaltu, ipak od goreg ima gore. Sad su mi već mokre noge, ali dobro. Idemo dalje, nema odustajanja – rekao je Rokvić u snimku, koji je potom pokazao i put kojim trenutno pešači.

Podsetimo, supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović oglasila se putem mreža i odgovorila na pitanje koje danima unazad dobija, a vezano je za supruga i njegovo hodočašće.

– Ovih dana dobijam mnogo pitanja i komentara na temu kako smo kao porodica podržali Nikolu u ovako zahtevnoj misiji, koja pored njegovih teškoća samog puta, odražava i na nas jer ostajemo punih mesec dana bez njegove pomoći i prisustva… – napisala je ona i nastavila:

– Ako gledamo našu svakodnevnicu i sitne probleme koje ona nosi, nije često lako, ali ako gledamo višu svrhu svih nas i ispunjenje iste, onda cela situacija nosi novu dimenziju! Baš tu dimenziju sam i ja izabrala da posmatram sve ovo i mogu samo da budem zahvalna Nikoli, jer pored nesebične pomoći koju će pružiti deci kojoj je to trenutno najpotrebnije, pružiće i našoj kao i drugoj deci primer kako možemo pomerati svoje granice, primer da ništa nije nemoguće i primer da postoje stvari koje su više od nas samih i kada živimo na taj način i mi sami postajemo viša i mnogo srećnija verzija sebe – objasnila je Bojana i na kraju dodala emotikon srca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter