Izvor: slo
08.05.2024 u 17:34
0

MISTERIJA PRATI TEYA DORU Nije vlaška magija, nego nešto mnogo jače

Našu predstavnicu na Pesmi Evrovizije Teya Doru, koja je sinoć prva ušla u finale ovog takmičenja i koja je opčinila svet, sve vreme prati neverovatna simbolika. Reč je o broju 11, koji joj je uvek donosio sreću.

„Teya Dora je dobila broj 11 u 2. polufinalu, a dan kada se nosi Natalijna (lila) ramonda je 11.11. koji je u numerologiji anđeoski broj + pesma o miru, ponovnom rađanju, simbolu, sećanju na ovaj narod“, primetio je jedan od korisnika društvene mređe Iks, nekadašnjeg Tvitera.

I sama Teya Dora je to istakla za domaće medije:

– Apsolutno neobjašnjivo. Shvatila sam da je broj koji sam ja htela da izvučem bio 11, jer je Dan primirja u Prvom svetskom ratu, čiji je simbol ramonda 11. novembar (11.11). Otkad sam počela da radim pesmu „Ramonda“ svuda me prati broj 11. Numeru sam poslala na konkurs Javnog servica baš u noći između 10 i 11. novembra, i to uveče tačno u 11 sati i 11 minuta. Toliko često vidim četiri jedinice da sam to počela i da slikam i telefon mi je prepun tih fotografija. Kada sam izvukla broj, htela sam da budem 13, ali ga je dobila Konstrakta. A kada sam izvukla broj 4 i shvatila da je to zbri četiri jednice, pomislila sam: „Ok, neću više da razmišljam, samo ću se razočarati ako ne pobedim šta su ovi znakovi na putu bili. I usput, Evrovizija je 11. maja, tako da možda… – otkrila je  za RTS Zvuk Teya Dora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter