Izvor: Republika
12.01.2024 u 21:03
0

CECA NA IVICI SUZA: Pevačica se prisetila Džeja i najlepših uspomena

To su bila neka druga vremena.

Ceca Ražnatović sinoć je izbacila pesmu „Za kraj“ koja je snimljena za potrebe filma „Nedelja“, ali to joj nije bilo lako da uradi.

Kako je Ceca otkrila, njoj su se vratile stare emocije nakon što je usla u studio.

„HVALA 2023. NA BOLU“: Anastasija Ražnatović objavila dirljiv video (VIDEO)

– Vratile su se stare emocije kada smo u studiju zajedno radili Marina, Futa i ja. Taj neki period kada smo do kasno ujutru znali da sedimo u njihovom stanu na Vračaru i slušamo razne numere koje je Marina napisala, a Futa komponovao. To su bila neka bezbrižna vremena, kada smo imali toliko kvalitetnih i dobrih pesama da nije bilo mesta da ih sve stavimo na jedan album, pa smo ostavljali za naredne – rekla je Ceca.

– Za dvadeset godina koliko sam poznavala i družila se sa Džejom, tu ima mnogo anegdota. Jedno je sigurno, gde god da se pojavi napravi haos i sjajnu atmosferu. Imao je posebanu boju glasa u kojoj se satkalo toliko emocije, a i bol, da posle njega nisam čula nikoga da ima takvu boju – istakla je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter