Izvor: Dnevno.hr
24.04.2023 u 13:18
0

ĆERKA POZNATOG FUDBALERA KRENULA MAMINIM STOPAMA: Šanel Toti ima šesnaest godina i već je razorila jedan brak!

Najzanimljivija fudbalska porodica u Italiji je svakako Toti.

 

Mnogo drame i prevara povezuje se sa porodicom Toti, a sada se slavnim roditiljema Frančesku i Iliariji pridružila i njihova 16-godišnja ćerka Šanel.

 

Frančesko Toti i Ilari Blasi su se razveli prošle godine nakon 20 godina zabavljanja i 17 godina braka. Njena majka je prevarila slavnog oca, a sada je i Šanel deo ljubavnog trougla. Uprkos tome što je uporno govorila da nije bila proteklih nedelja, Šanel Toti je izašla u javnost i sada je zvanično u vezi sa Kristijanom Babalusom, bivšim dečkom tiktokerke Martine De Vivo (21), sa kojim ima dete.

„Kada beba nije imala ni dva meseca, otvorila sam telefon svog dečka koji je živeo sa mnom u kući i našla poziv od Šanel Toti. Pišem joj, a ona čak poriče da ga je upoznala. Posle nekoliko dana dolazi da vidi bebu, pokazujem mu dokaze i on potvrđuje da je sve istina, očigledno ga izbacim iz kuće i pišem Šanel. Ona odgovara da problem nije njen, već Kristijanov, moj bivši. Pa da, on zaključuje da nije problem upustiti se u vezu sa osobom koja je verena i ima ćerku jer to zapravo nije njen problem“, rekla je prevarena Martina.

Maloletna Šanel je, čini se, vrlo rano počela da se bavi ovakvim stvarima, pa su italijanski mediji, posle velikog „cirkusa” oko razvoda njenih roditelja, sada fokus prebacili na nju i njene ljubavne veze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter