Izvor: BSC HAPPY , Milana Petković
24.04.2023 u 13:23
0

MOLILI SU BOGA da ih Saša Vidić ne UPROPASTI: Kreator je BRUTALNIM komentarima stavljao čak i CECU na svoje mesto

Strog, ali pravedan

Saša Vidić je bio strog, ali pravedan i nije se libio da svaku poznatu ličnost prokomentariše baš onako kako zaslužuje. Zato se cela estrada pribojavala njegovih komentara i svako se nadao da baš on neće biti sledeća tema.

Sa Svetlanom Cecom Ražnatović se družio skoro 20 godina, a jednom kada je prijateljstvo prestalo, Saša Vidić je počeo da biva surovo iskren.

„Cecu sam upoznao u dva navrata. Prvi put pred njen spot ‘Neodoljiv neumoljiv’ i bilo bi dobro da je tako i ostalo. Drugi put sam je upoznao pred njen veliki koncert na Ušću. Njenog supuruga nikada nisam upoznao iako sam poznavao mnoge kriminalce. Nisam imao neki upliv u to. Imponovalo joj je što je Arkan obratio pažnju na nju. Nije je on šišao, nije imalo potrebe, ali je lepo romansirati svoj život, koji nije baš za romansiranje“, govorio je Saša.

Nije štedeo ni Anu Nikolić, za koju je smatrao da je dalje nesposobna da se bavi pevanjem.

Saša Vidić je MRZEO APRIL: Zašto je za njega to bio NAJTUŽNIJI mesec u godini?

„Ona je već pokazala negde ribu, koliko mi se čini. Samo je htela da skrene pažnju na sebe, šta drugo da radi? Muzička karijera i pevanje su joj već ćao, a voli da je u žiži, pa onda ovako najlakše privuče pažnju“, poručio joj je Vidić tada.

Jelenu Karleušu je voleo i ona mu je takođe godinama bila prijatelj, pa je čak pokušao da je zaštiti od negativog uticaja Dare Bubamare.

EVO KO JE BIO UZ NJEGA DO POSLEDNJEG TRENUTKA! Kreator se brinuo o njemu SVAKODNEVNO

„Ja da sam na Jeleninom mestu, Daru ne bih ni pogledao. Dara kaže ‘Ko se sa mnom druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za ku*ac nije?’. Jadna Dara, baš je ispala seljanka. Treba da ide u Nemačku i da snima po*iće, nema više ona karijeru. Koliko mi se čini, a čini mi se, ona polako propada. Nema više tu pevanja ni interesovanja – rekao je Vidić za „Svet“ svojevremeno.

Jelena Karleuša se prva oprostila sa Sašom Vidićem objavom na svom Instagram profilu.

„Neka ti duša počiva u miru“, napisala je Jelena na storiju.
Printscreen/Instagram/karleusastar
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter