Izvor: HAPPY BSC, Milana Petković
24.04.2023 u 12:19
0

Saša Vidić je MRZEO APRIL: Zašto je za njega to bio NAJTUŽNIJI mesec u godini?

Prošle godine u ovo vreme, Saša Vidić je doživeo veliku porodičnu tragediju.

U 52. godini nas je napustio stilista i kreator Saša Vidić, a preminuo je u KBC „Bežanijska kosa“ u Beogradu.

Uzrok smrti je još uvek nepoznat, a prošle godine u ovo vreme, Saša Vidić je doživeo veliku porodičnu tragediju.

Naime, 20. aprila 2022. godine mu je umro otac sa kojim je bio jako blizak.

„Poštovani oče,

sada kada si umro vraćaju mi se sećanja na tebe i naše zajedničke uspomene. Sa pet godina si me naučio da plivam, i sa istih pet godina sam probao Bevandu. Sa pokojnom majkom i tobom sam bio po celom Jadranu, po najboljim hotelima. Sa nestrpljenjem sam čekao svaku Novu godinu, jer si mi donosio najlepše i najveće poklone. Sedeo sam ti u krilu i učio si me da vozim auto, obožavao sam da me voziš na motoru, čak sam uspeo zapaliti gležanj na auspuh“, napisao je, između ostalog, Saša i dodao da je strahovao od susreta sa ocem.

„Zadnje godine nismo bili u kontaktu, što zbog mog nemara, što zbog obaveza i posla i jako mi je žao zbog toga. Došao sam osam dana pred tvoj odlazak u večnost, kao da sam osetio da odlaziš. Plašio sam se susreta, a znao sam da ću uskoro ostati bez oca, kao i bez majke.

Tvoje siroče Saša“, napisao je dizajner tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter