Izvor: Happy BSC Portal/24sedma.rs
04.11.2023 u 14:36
0

ČUVENA MANEKENKA SE VRAĆA POROCIMA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi su iznenađeni njenim izgledom

Paparacima nije promaklo, pa su čak i zumirali.

Kejt Mos, svetski poznata manekenka, ranije je govorila o tome da se, tokom svoje karijere, suočila i sa raznim porocima koji nisu nepoznanica u svetu slavnih. I kad su mnogi pomislili da je to iza nje, ona ih je demantovala.

Manekenka je nedavno uhvaćena u noćnom provodu sa prijateljima u Londonu, a kako je njena odevna kombinacija privukla pažnju, to se desilo i sa onim što je nosila u torbici.

Printscreen/Youtube

 

Kako se navodi, paparaci su uspeli da uslikaju Kejt dok je iz njene torbice virio zatvarač koji se nalazi na flašici poznatog brenda votke.

Ovo je mnoge i razočaralo, s obzirom na to da se Kejt borila sa bolestima zavisnosti. Njen prijatelj je ispričao da je manekenka 2018. godine prestala da konzumira alkohol i nedozvoljene supstance, a čak se i ona hvalila promenom u njenom životu.

SVET MOŽDA VOLI DEJVIDA I VIKTORIJU BEKAM, ALI KOMSIJE I NE BAŠ: Zbog ovoga su čak i besni na njih

– Idem rano u krevet, pijem puno vode, ne pijem previše kafe i pokušavam da smanjim cigarete – priznala je nedavno.

Podsetimo, manekenka je prošle godine pokrenula svoj velnes brend, a tom prilikom je izjavila: „Kada sam počela da brinem o sebi, stvari su počele da se menjaju“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter