Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
04.11.2023 u 12:19
0

SVET MOŽDA VOLI DEJVIDA I VIKTORIJU BEKAM, ALI KOMSIJE I NE BAŠ: Zbog ovoga su čak i besni na njih

Dejvid i Viktorija Bekam su oduvek bili mnogima omiljeni poznati par, a nakon dokumentarca koji je emitovan nedavno, zavoleli su ih i oni koji do tada nisu.

Međutim, njihove komšije im baš i nisu naklonjene. Kako se navodi, oni koji žive u neposrednoj blizini Bekamovih su besni zbog radova koje par planira da odradi u bliskoj budućnosti.

Bekamovi su odlučili da pretvore štalu na posedu u Kotsvoldsu u tri kućne kancelarije. Takođe su dobili i dozvolu za izgradnju novog puta koji vodi do njihovog imanja i za izgradnju staklenika. Planovi bi trebalo da budu sprovedeni tokom sledeće tri godine.

Lokalci su ih optužili da su počeli radove pre nego što su dobili dozvolu od vlasti, zbog čega su komšije pisale pisma u kojima se žale lokalnim vlastima, prenosi „Daily Mail“.

Youtube/Printscreen

 

– Verujemo da žele dužu vožnju do svog imanja, radije nego kraću koju sada koriste, sve da bi javnost držali podalje od sebe – navode komšije para i dodaju:

– Razgovarao sam s ljudima koji se bave distribucijom staklenika u Ujedinjenom Kraljevstvu i svi su rekli da bi ovaj staklenik mogao da se podigne u roku od najviše dva do tri meseca. Uvek se čudim onima koji dođu da žive na selo, a zatim žele da donesu predgrađe, jer nisu zadovoljni životom u prirodnom seoskom okruženju.

Nakon renoviranja, imanje se sada može pohvaliti saunom, malim bazenom, fudbalskim igralištem, teretanom, bazenom i 50.000 funti vrednim šatorom za safari na terenu za zabavu.

MIRA BANJAC DANAS PROSLAVLJA 94. ROĐENDAN: Odigrala preko 320 uloga, a dobitnica je i svih priznanja i nagrada na ovim prostorima! (FOTO)

Par, koji ima četvoro dece Bruklina (24), Romea (21) Kruza (18) i Harper (12) ugrabio je svoje seosko utočište za procenjenih 6,15 miliona funti u decembru 2016. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter