Izvor: INFORMER
09.03.2024 u 18:25
0

RAT SE ŠIRI NA BALKAN, KOMŠIJE PRVE NA UDARU RUSIJE: Putin ovde izliva svoj gnev, Rusi znaju koga i šta prvo gađaju!

Ruska vojska bi mogla da udari na baze NATO-a u Rumuniji i Poljskoj ako alijansa odluči da izvrši invaziju na Ukrajinu, rekao je bivši analitičar CIA-e Lari Džonson.

Rusija neće koristiti nuklearno oružje; ona ima konvencionalne rakete koje mogu da pogode centre snabdevanja i baze u Poljskoj i Rumuniji

Prema njegovom mišljenju, Britanija i Francuska spremne su da pošalju trupe u Ukrajinu. Njeno rukovodstvo je nedavno dalo ratoborne izjave protiv Rusije, primetio je Džonson.

 

 

Kako predviđa bivši CIA analitičar, Rusija bi u ovom slučaju mogla da zada veoma osetljive udarce koji bi doveli do gubitaka za neprijatelja koji je napao.

Rusija je više puta ukazivala na odsustvo agresivnih namera prema drugim zemljama, uključujući države Severnoatlantske alijanse. Predsednik Vladimir Putin je, tokom obraćanja Saveznoj skupštini krajem februara, tvrdnje da Rusija planira da napadne Evropu nazvao besmislicom.

Prema njegovom mišljenju, Britanija i Francuska spremne su da pošalju trupe u Ukrajinu. Njeno rukovodstvo je nedavno dalo ratoborne izjave protiv Rusije, primetio je Džonson.

j

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter